Kiitokset rahoittajille

Tutkimusta aina rahoittaa joku, monesti ulkopuolinen taho.

Minun väitöskirjaprojektini päärahoittaja on SNSF, Sveitsin kansallinen tiedesäätiö, jonka Ambizione-apurahan ohjaajani Alexey voitti. Apuraha kattoi meidän molempien palkat sekä suuren osan tutkimuskuluista, matkakuluista yms.

Merkittäviä rahoituslähteitä, jotka ovat mahdollistaneet perheemme elämän täällä kalliissa Sveitsissä ovat olleet myös Jorma ja Märtha Sihvolan säätiö, josta sain 5000 euron apurahan keväällä 2018, sekä Emil Aaltosen säätiö, josta sain 5000 euron kannustusapurahan keväällä 2019.

Lisäksi Suomen valtio on rahoittanut elämäämme täällä: ensimmäisen vuoden ajan saimme äitiys-/vanhempainpäivärahaa ja lisäksi opintolainasta kerrytetyt säästöt (ASP) mahdollisti muuttamisen, takuuvuokrat ja auton hankkimisen ilman muuta velkaa.

Tutkimustani on tukenut myös yliopistomme ETH, kattamalla erinäisiä juoksevia kuluja sekä konferenssimatkoja. Lisäksi sain kahtena vuonna noin 2000 frangia lisäpalkkaa ryhmänjohtajamme professori Bruce McDonaldin harkinnan mukaan kannustimeksi menestyksen perusteella.

Olen erittäin kiitollinen kaikille tutkimukseni ja elämämme rahoittajille tästä upesta ajanjaksosta ja mahdollisuudesta. Kiitos!

Vastaa